SITE TRANSLATION

English French German Italian Portuguese Russian Spanish

POČETNA

ALEKSINAC OPEN 2012

Na takmičenju koje je po prvi put održano u Aleksincu 26.05.2012. g učešće je uzelo 8 zemalja: Srbija, Slovenija, Hrvatska, Crna Gora, Makedonija, Austrija, Bugarska i Republika Srpska, sa preko 250 takmičara. Republiku Srpsku je predstavljalo 37 takmičara koji su ostvarili odličan rezultat i u ukupnom poredku zauzeli ekipno prvo mjesto. Naši takmičari su pokazali zavidan nivo znanja i vještine i dokazali da se u našem Savezu i klubovima i pored teških uslova zaista vrijedno trenira i radi na čemu su nam i čestitali svi prisutni na ovom takmičenju.

 

Naši takmičari su ukupno osvojili 36 medalja, a od toga:

  • 21 zlatnu medelju
  • 8 srebrenih medalja i
  • 7 bronzanih medalja.

Uz takmičare kao treneri reprezentacije su bili prisutni Milan Savičić i Slaviša Pejić, a kao sudije Nataša Prpić i Bojan Jović.

Takođe u Aleksincu je održano i drugo kolo Jadranske lige u kojoj su nas predstavljale ekipe Srpske 1 i Srpske 2.

U prvom meču ekipa Srpske 1 je poražena od strane ekipe NiF-a iz Aleksinca prevashodno jer su naša 3 takmičara zadobila teže povrede, tako da je iz ovog razloga meč koji je trebao biti sa ekipom Risova iz Makedonije predat.

 

Ekipa Srpske 2 koja je nastupila u izmjenjenom sastavu u odnosu na prvo kolo je pobjedila ekipu Vojvodine i to je za njih ujedno bio i jedini meč u ovom kolu.

aleksinac 2