SITE TRANSLATION

English French German Italian Portuguese Russian Spanish

POČETNA

ZIMSKI KAMP SVJETSKE DŽIU-DŽICU FEDERACIJE, BANSKO, BUGARSKA

 Od 30. januara do 3. februara 2013. godine u Banskom (Bugarska) organizovan je i uspješno realizovan Zimski kamp Svjetske džiu-džicu federacije (JJIF Winter Camp), u organizaciji bugarske džiu-džicu federacije. Prisutne je na zvaničnom početku seminara pozdravio i uspješan rad im poželio predsjednik bugarske džiu-džicu federacije i podpredsjednik svjetske džiu-džicu federacije (JJIF) dr. Tomo Borisov.

 

Tokom seminara polaznici su realizovali sadržaje “sportske džiu-džice” (ju-jitsu fighting / duo system), tradicionalne džiu-džice i samoodbrane za vojsku, policiju i bezbjednosne agencije. Treninge su vodili istaknuti treneri džiu-džice: dr. Tomo Borisov (Bugarska) majstor džiu-džice 6. dan, Toni Petrov (Bugarska) majstor džiu-džice 6. dan i Đankarlo Bagnulu (Italija) majstor džiu-džice 6. dan. Tokom seminara. Na seminaru su učestvovali članovi džiu-džicu federacija Bugarske, Italije, Republike Srpske (BiH) i Turske, kao i pripadnici bezbjednosnih agencija ovih država.

 

Na seminaru su učestvovali članovi Džiu-džicu saveza Republike Srpske, predsjednik Saveza Radislav Jovičić, kao i Miloš Muždeka i Predrag Mirnić. Na treninzima samoodbrane za vojsku, policiju i bezbjednosne agencije učestvovali su i Mirosavljević Jovica i Jovović Davor, policijski službenici Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA).

BP10