SITE TRANSLATION

English French German Italian Portuguese Russian Spanish

POČETNA

Izvještaj sa EP Njemačka 2016

Тренер Репрезентације ЈЈС РС
Огњен Црногорац

Источно Сарајево, 29. Септембар 2016. године


ЏИУ-ЏИЦУ САВЕЗ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ
• Мр Радиславу Јовичићу, предсједнику Савеза
• Јовић Бојану, спортском директору Савеза
• Клубовима Савеза - свима


ПРЕДМЕТ: Извјештај о наступу џиу џицу репрезентације на Европском првенству у Гелзенкирхену - Њемачка

 


Поштовани,
Одлуком руководства ЈЈСРС на челу са Господином Јовичић Радиславом одлучено је да ЈЈСРС има представнике на Европском кадетском првенству у Гелзенкирхену које се одржавало 24 и 25 Септембра.
На европском првенству су наступиле такмичарке Елек Миа, кадеткиња -70 и Чупић Хелена кадеткиња -63. Елек Миа је окончала наступ са два пораза од репрезентативки Њемачке и Грчке док је Хелена успјела уписати једну побједу против Гркиње и пораз од Холанђанке. Разлика у квалитету такмичарки је била очигледна али бих напоменуо да и поред наведене разлике могу бити задовољан јер су наше такмичарке показале одређени квалитет и жељу за постизањем бољег резултата што може свакако бити добар знак за будући рад са репрезентативним такмичарима.
Такође бих изразио огромно задовољство што смо били дио овако једног великог спортског догађаја што ће нам свакако помоћи у будућности када се будемо припремали за наступе ван нашег региона.
Наш спортски директор Бојан Јовић је узео учешће у својству судије на европском првенству те је за свој рад оцјењен високом оцјеном од стране главног и контролног судије.

Тренер и спортски директор су презентовали највишим званичницима Европске џиу џицу федерације подпредсједници Госпођи Дани Мортенмалес и генералном секретару Рику Фровијну кандидатуру ЈЈСРС за организацију европског сениорског првенства у борбама, не вази и дуо систему за 2017 годину. ЈЈСРС очекује одговор и резултат у вези кандидатуре већ у Октобру 2016 године.
Европско првенство је свакако била прилика за стварање нових и учвршћивање постојећих пријатељстава са представницима ЈЈ федерација како из региона тако и из европе.

С поштовањем!

Датум: 29.09.2016

Тренер Репрезентације ЈЈСРС

Огњен Црногорац

Pogledajte galeriju slika