SITE TRANSLATION

English French German Italian Portuguese Russian Spanish

POČETNA

Posjeta Evropske Ju Jitsu delegacije

Dana, 13.12.2016. godine, predsjednik ju jitsu saveza Republike Srpske Mr. Radislav Jovičić je primuo u zvaničnu posjetu delegaciju Evropske ju jitsu federacije predvođenu predsjednikom gospodinom Robertom Percom, koji su doputovali u Banja Luku kako bi zvanično potpisali ugovor o organizaciji seniorskog Evropskog prvenstva koje će biti održano 03. i 04. Juna 2017-te godine u Banja Luci. Delegacija JJEU je pored samog potpisivanja ugovora željela da stekne uvid u organizacijske sposobnosti JJSRS i našu mogućnost da organizujemo jedan ovakav događaja.

Tim povodom Gradonačelnik Banja Luke gospodin  Igor Radojičić je primio delegaciju predvođenu Predsjednikom JJ Saveza RS Mr. Radislavom Jovičićem i predsjednikom Evropske JJ Federacije gospodinom Robertom Percom. Nakon prijema, delegacije su obišle hotele gdje će biti smješteni učesnici Evropskog prvenstva i dvoranu Borik u kojoj će biti održano samo prvenstvo.

Nakon toga, u 14.00 časova je upriličeno i svečano potpisivanje ugovor o organizaciji Evropskog prvenstva za seniore uz prisustvo medijskih kuća.

delegacija evropske 01delegacija evropske 02

delegacija evropske 04delegacija evropske 05

delegacija evropske 16delegacija evropske 17

Pogledajte galeriju slika